MESO, BATIGÖZ ve EGEGÖZ ile indirim protokolü imzaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MESO, BATIGÖZ ve EGEGÖZ ile indirim protokolü imzaladı
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, üyeleri ve ailelerinin en iyi sağlık hizmetini alabilmeleri için Manisa EGEGÖZ ve BATIGÖZ ile protokol imzaladı.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilk protokolü Manisa EGEGÖZ ile imzaladı. EGEGÖZ Göz Hastalıkları Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Nuhoğlu Bülbül, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü makamında ziyaret etti. Egegöz Göz Hastanesinin uzman doktorlarıyla sunduğu profesyonel hizmetlerden esnaflarının ve ailelerinin yararlanması için protokol imzalandı.  

İkinci protokol ise BATIGÖZ ile imzalandı. Oda Başkanı Akyüz, BATIGÖZ Ege Bölgesi Sorumlusu Okan Işıklı ile protokol imzaladı. Ekonomik olduğu kadar sosyal alanlarda da üyeleri ve ailelerine destek sağlayan, sosyal çalışmalara önem veren Başkan Bahattin Akyüz, özellikle güç koşullarda ve günün büyük bölümünü çalışarak geçiren üyelerinin sağlık konusunda hassas olduğunu, bu nedenle ‘Sağlık’ dendiğinde en yüksek teknolojiyle donatılmış sağlık sistemlerini tercih ettiklerini söyledi. 


Kartlı sayaçtan vazgeçen MASKİ yeni sayaçları tanıtıyorÖnceki Haber

Kartlı sayaçtan vazgeçen MASKİ yeni saya...

Elektrik direğine çarpan şahin ikiye bölündüSonraki Haber

Elektrik direğine çarpan şahin ikiye böl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar