Kartlı sayaçtan vazgeçen MASKİ yeni sayaçları tanıtıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartlı sayaçtan vazgeçen MASKİ yeni sayaçları tanıtıyor
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile birlikte Gördes ilçesine bağlı Güneşli mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek yeni nesil mekanik sayaçlarla ilgili bilgilendirme yaptı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum olarak, personel, araç, zaman, kaynak tasarrufu sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak gayesiyle; altyapısı yenilenen, program kapsamında olan köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bulunan abonelerin mevcut mekanik sayaçlarını uzaktan okumalı mekanik sayaç ile değiştirecek. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, bu uygulamayı anlatmak üzere Gördes ilçesine bağlı Güneşli mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Çevik’e Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve beraberindekiler eşlik etti. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Bu mekanik sayaç evlerinizde bulunan mekanik sayaçların aynısı. Tek farkı ise üzerindeki anten ile uzaktan okuma yapılabilme imkanı vermesi. Panomuzu evlerimizin önündeki elektrik panoları gibi dışarı alacağız. Sayaçlarımızı da içerisine koyacağız. Okumacımız Güneşli’ye geldiği zaman yürüyerek, motorla veya araçla mahallemizdeki abonelerimizin sayaçlarını yarım saat içerisinde okuyup faturalarını çıkaracak. Sayaç ve sayaç muhafaza kutularından ücret alınmayacak” diye konuştu.


30 metrelik uçurumda yaralıları kurtarmak için seferber oldularÖnceki Haber

30 metrelik uçurumda yaralıları kurtarma...

MESO, BATIGÖZ ve EGEGÖZ ile indirim protokolü imzaladıSonraki Haber

MESO, BATIGÖZ ve EGEGÖZ ile indirim prot...

Haber Yorumları

  • Halil16-06-2021 19:49

    Para tuzagıya hırsız bunlar başka bişey diyil düne kadar aman kartlı alın amanöyle iyi böyle iyi neoldu şimdi buşirket dahamı fazla para verdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar