MASKİ'den suya bir zam daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MASKİ'den suya bir zam daha
Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), otomatiğe bağladığı su zammına yenisini ekledi. MASKİ tarafından su ücretlerine Mart ayı itibariyle yeni bir zam daha yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MASKİ tarafından 1 Mart 2021 itibariyle yapılan zam ile birlikte 1 m3 su ücreti 4.60 TL, Atıksu ücreti 1.83 TL olmak üzere toplamda 1 m3 su ücreti 6.43 TL'ye yükseltildi. Yeni zamlarla birlikte 1 Nisan 2021 tarihi itibariyle su ücreti, 4.64 TL, Atıksu ücreti 1.85 TL olmak üzere toplamda 6.49 TL' ye yükseltilmiş oldu. Manisa, bu zamların ardından Türkiye'de 30 büyükşehir içerisinde en pahalı suyu kullanan şehir olarak adını zirveye yazdırdı. 


Organize İşler filmindeki dolandırıcılık sahnesi Manisa'da gerçek olduÖnceki Haber

Organize İşler filmindeki dolandırıcılık...

Manisa'da polis memuru Sarıtaş için tören düzenlendiSonraki Haber

Manisa'da polis memuru Sarıtaş için töre...

Haber Yorumları

  • Oktay11-02-2022 19:55

    Allah'a havale ediyorum. İşyerinde 50 TL Su yükledim ve 11 ay bitiremedim. 11 ayın sonunda su bittiğinde su yuklemeye gittiğimde bana 800 küsur bir ödeme çıkarıldı. Sebep 11 ay boyunca su yuklemedigim için katı atık bedeli gibi vs. Ödemeleri alamadıkları için. Şimdi bunun adı soygun değilde nedir. Her ay düzenli olarak 50 TL Su yüklesem daha az ödeyecektim. Yani belediye vatandaşa şunu söylüyor. İster yükle ister yükleme parayı alırım. Yuklefigin suyuda ne yaparsan yap. İster sokağa dök ister at. Yazıklar olsun. O her damla su için hakkım haram olsun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar