Manisa'da ki vaka artışlarıyla ilgili Vali Karadeniz'den önemli açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa'da ki vaka artışlarıyla ilgili Vali Karadeniz'den önemli açıklama
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa'da covid-19 vakaları ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirme de, "Manisa'da da son günlerde vaka sayılarında yaşanan artış, ağır hasta ve vefat sayılarını da artırmaya başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa'da da son dönemde artışa geçen covid-19 vakaları nedeniyle Vali Yaşar Karadeniz'den açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Manisa Valisi Karadeniz,

"Covid19 daha önce iki defa zirve yaptı. Kimi annesini veya babasını, kimi akrabalarını, bazılarımız da yakın dost ve arkadaşlarımızı kaybettik. Salgının 3. dalgası Karadeniz'den Marmara'ya geçti ve bölgemizi tehdit ediyor. Manisa'da da son günlerde vaka sayılarında yaşanan artış, ağır hasta ve vefat sayılarını da artırmaya başlamıştır. Ancak bunu durdurmak elimizde. Yapmamız gereken şey; maske takarak nefes temasını, sosyal mesafeye uyarak fiziki teması kesmek ve hijyen kurallarına uymaktır. İçinde bulunduğumuz kısıtlı dönemi iyi değerlendirelim." ifadelerini kullandı. 


Eve dönme teklifini kabul etmeyen eşini 38 kez bıçakladıÖnceki Haber

Eve dönme teklifini kabul etmeyen eşini...

Manisa'da cinayet! arazi anlaşmazlığında kan döküldüSonraki Haber

Manisa'da cinayet! arazi anlaşmazlığında...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar