Mahalle muhtarı sosyal medyadan Başkan Ergün’e isyan etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'ne bağlı Büyükbelen Mahallesi'nde uzun zamandır yaşanan su kesintileri mahallelileri canından bezdirirken, Mahalle Muhtarı Etem İşler sosyal medyadan bir video yayınlayıp Cengiz Ergün ve MASKİ'yi göreve davet etti. Bir vatandaşın evinden canlı yayın yapan Muhtar İşler, "Yeter artık canımıza doyduk. Telefonlarımıza bile cevap verilmiyor. Muhtar olarak yalvarıyorum. Sorunlarımıza çözüm bulun" dedi.

Manisa'nın merkezin de olduğu gibi ilçelerde de yaşanan su kesintileri ve alt yapı eksiklikleri vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'ne bağlı Büyükbelen Mahalle Muhtarı Etem işler, yaşadıkları sıkıntıları kimseye anlatamadıklarını, Büyükşehir ve MASKİ'den kimsenin telefonlarını açmadığını ifade ederek, bir vatandaşın evinde yaptığı canlı yayın ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çağrıda bulundu.

"Büyükşehir ve MASKİ'de bir Allah'ın kuluna derdimizi anlatamadık"

Vatandaşın evinde 3 gündür su akmadığını ifade eden Mahalle Muhtarı İşler, "Vatandaş bidonlarla idare ediyor. Allah aşkına Cengiz Başkanım, gözünün yağını yiyeyim. Allah aşkına buna çare bulun. Herkesi arıyorum bir Allah’ın kulu bizi dinlemiyor. Canıma doydum, uyku uyuyamıyorum. Vatandaş önce muhtar olduğum için bana bağırıyor, sonra Cengiz Başkana bağırıyor. Kimse de telefonlarımızı açmıyor. Yalvarıyoruz yine de kimseye derdimizi anlatamıyoruz. Buna bir çözüm bulun" ifadelerini kullandı. 


Manisa'da çorak araziler kadınların eliyle ormana dönüşüyorÖnceki Haber

Manisa'da çorak araziler kadınların eliy...

Telefonu tamir ederken batarya bir anda patladıSonraki Haber

Telefonu tamir ederken batarya bir anda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar