Manisa FK'ya evinde bir darbede Rize'den

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa FK'ya evinde bir darbede Rize'den
Manisa Futbol Kulübü kötü gidişatına Çaykur Rizespor karşısında da devam etti. Siyah-beyazlılar evinde konuk ettiği Karadeniz temsilcisi karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında Manisa Futbol Kulübü ile Çaykur Rizespor, Mümin Özkasap Stadı'nda karşılaştı. Mücadelenin 30. dakikasında Adem'in golüyle öne geçen Manisa Futbol Kulübü, 37. dakika da Çaykur Rizespor'dan Kerem'in kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan konuk Çaykur Rizespor, 66. dakika da Yannick Bolasie'nin golüyle durumu 2-1 yaptı. Maçta skoru belirleyen gol 88. dakika da Emircan'dan geldi. Ceza sahası dışından şık bir vuruşla topu ağlara gönderen Emircan, durumu 2-2'ye getirdi. Uzatma dakikalarında sonuç değişmeyince mücadele 2-2 sona erdi. Son 3 hafta da bir mağlubiyet, iki beraberlik alarak galibiyete hasret kalan Manisa FK, kötü gidişatını Rize karşısında da sürdürdü. Siyah-beyazlılar ligin 11. haftasında başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin konuğu olacak. 


Bahçeli'nin mitingi nedeniyle Manisa'da çok sayıda cadde ve sokak trafiğe kapatılacakÖnceki Haber

Bahçeli'nin mitingi nedeniyle Manisa'da...

Sokak köpekleri 3 gün arayla 2 kardeşe dehşeti yaşattıSonraki Haber

Sokak köpekleri 3 gün arayla 2 kardeşe d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar