Manisa FK'nın yeni hocası belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa FK'nın yeni hocası belli oldu
Manisa Futbol Kulübüm Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile anlaştı. İmza töreninde konuşan Dalcı, “Manisa Futbol Kulübü’nü hak ettiği yere taşımak için çalışacağız. Hedefimiz Süper Lig olacak” dedi.

Manisa Futbol Kulübü sezon sonuna kadar anlaşma sağladığı Teknik Direktör Mustafa Dalcı için imza töreni gerçekleştirdi. Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan katıldı. İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Mustafa Dalcı, “Projeleri ve hedefleri olan bir camiaya geldiğim için mutluyum. Akademisinden A takımına kadar örnek bir yapılanma var. Manisa Futbol Kulübü’nün başarısı için çok çalışacağız. İkinci yarının başlamasıyla birlikte takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Hedefimiz Süper Lig olacak” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Mevlüt Aktan, “İkinci yarı çok daha güçlü bir takım izlettireceğiz”

Dalcı’ya görevinde başarılar dileyen Mevlüt Aktan ise, “Öncelikle Mustafa Dalcı hocamıza başarı dileklerimi iletiyorum. Onu takımımızın başında görmek bizleri mutlu edecek. Ligin ikinci yarısında çok daha güçlü bir Manisa Futbol Kulübü izlettireceğiz. Devre arası transfer döneminde kadromuza katacağımız isimlerle de bunu göstereceğiz. İnanıyorum ki ligin ikinci yarısında çok daha güzel işler yapacağız. Bunun için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Hedefimiz Süper Lig. Hedefimizde en ufak bir sapma yok. Tüm taraftarlarımız ve Manisalı futbolseverleri bu noktada takımımıza destek olmaya davet ediyorum. Sezon sonunda takımımızı Süper Lig’de göreceğimize inanıyoruz” dedi.


Yeni asgari ücret 17 bin 2 TL olduÖnceki Haber

Yeni asgari ücret 17 bin 2 TL oldu

Çalışan emekliye 5 bin TL Cuma günü yatacakSonraki Haber

Çalışan emekliye 5 bin TL Cuma günü yata...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar