Manisa FK Başkanı Aktan'dan Bakan Kasapoğlu'na stat eleştirisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa FK Başkanı Aktan'dan Bakan Kasapoğlu'na stat eleştirisi
Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, bakım-onarım çalışması devam eden Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ikinci ihalenin de iptal edilmesini eleştirdi. Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na göndermede bulunan Başkan Aktan, "Verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz” dedi.

Manisa Futbol Kulübü'nde Başkan Mevlüt Aktan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Ligin ikinci yarısında mücadeleye devam edeceklerinin altını çizen Aktan, Süper Lig mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti. 

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda devam eden bakım-onarım çalışmalarına da değinen Aktan, “Biz yeni bir stat projesini hazırlamıştık ve hayata geçirmek istiyorduk ama maalesef günümüz şartlarında çok zorlaştı. Onun yerine Manisa 19 Mayıs Stadı’nın bakım-onarım çalışmaları için gerekli adımlar atıldı. Gençlik Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun çabalarıyla uzun süren bir ihale sürecinin ardından birinci etap bakım-onarım çalışmaları başladı. Gayet de güzel giden bir süreç oldu ve çok yol kat edildi. Ancak üzülerek ifade etmek istiyorum ki başlaması gereken ikinci etap ihale iptal oldu. İkinci etap ihale sürecinde kale arkası koltukları, kale arkası tribünlerinin üstünün kapatılması, çevre düzenlemesi, iç dekorasyonunun tamamlanması gibi işlemler vardı. Ligin ikinci yarısında maçlarımızı Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynamayı düşünüyorduk ancak gelinen noktada bunun biraz gecikeceğini görüyoruz. Stat konusu sadece Manisa Futbol Kulübü’nün değil Manisa’nın da sorunu. Birçok yere gidiyoruz ve gittiğimiz çoğu yerde yeni statlar görüyoruz. Sadece Manisa’nın stat konusunda çok geride kaldığını görebiliyoruz. Kaldı ki yeni stat da değil. Mevcut stadın bakım ve onarımı yapılacaktı. Orada da böyle bir sıkıntının çıkması bizleri rahatsız ediyor. Biz Manisa’ya, Manisalılara stat ile ilgili verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz. Maçlarımızı oynadığımız Mümin Özkasap Stadı bu lig için fiziki olarak çok eksik. Bu nedenle Manisa 19 Mayıs Stadı’nda pürüzlerin giderilmesi için tüm yetkilileri, tüm Manisa’yı duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.


Manisa'da otelde silahlı çatışmaÖnceki Haber

Manisa'da otelde silahlı çatışma

İzmir'de vinç faciası 5 ölü 2 yaralıSonraki Haber

İzmir'de vinç faciası 5 ölü 2 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar