Dünya’nın mobilyası Medusa’dan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya’nın mobilyası Medusa’dan
Türkiye’de Mobilya Sektörünün öncülerinden Medusa Home kalitesiyle Dünya’nın birçok ülkesinde tercih edilen marka haline geldi. ABD, Katar ve Dubai’nin yanı sıra Avrupa’nın önemli ülkelerine mobilya sevkiyatı gerçekleştiren Medusa Home, Türkiye’de yakaladığı yükselişi Dünya çapına yaymayı başardı.

Medusa Home markasıyla Bursa’nın İnegöl ilçesinde üretim yapan firma, Avrupa ve Amerika pazarlarında en çok tercih edilen marka olmanın heyecanını yaşıyor. Her yıl ABD ve Avrupa’nın onlarca ülkesinden müşterilere hizmet sunan firma, geniş ürün yelpazesi ve kalitesiyle de öne çıkıyor. Tasarımlarında her zaman benzersiz bir sanatsal vizyon sunan, şıklık ve modern ürünlerinin yanı sıra genç ve dinamik kadrosuyla hizmet veren Medusa Home, Türkiye’nin mobilya sektöründe ki gururu olmayı başardı. Yurtiçinde yakaladıkları başarıyı Dünya çapına yaymanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Medusa Home Firma Sahibi Samet Güçlü, bugün Dünya’nın birçok ülkesinde en çok tercih edilen bir marka olmalarının asla tesadüf olmadığını söyledi.

“Farklı zevklere hitap eden tasarımlar sunuyoruz”

Dünyanın belirli şehirlerinde mimari proje, iç mekân tasarımları ve bu tasarımlara uygun mobilyaları Türkiye’deki kendi fabrikalarında ürettiklerini ifade eden Güçlü, “Dünya’nın birçok noktasında farklı zevklere tasarımlarımızla ışık tutuyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimiz, kendi zevklerinin yanı sıra, ev ve işyerlerinin mimari tasarımına uygun her türlü mobilyayı mağazamız da bulabiliyor. Geniş ürün yelpazemiz bizi en çok tercih edilen marka haline getiriyor.” diye konuştu.

“Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyoruz”

Medusa Home markasıyla Avrupa başta olmak üzere müşterinin talep ettiği her noktaya teslimat yaptıklarını hatırlatan Güçlü, “Almanya, Fransa, Belçika, İsviçre, Romanya, Portekiz, İspanya, Avusturya, Hollanda, Yunanistan, Bulgaristan ve Polonya en çok mobilya gönderdiğimiz ülkeler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Danimarka, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, Gürcistan, Katar, Dubai ve daha birçok ülkeye hizmet vererek Türkiye’yi bu alanda en iyi şekilde temsil ediyoruz. Medusa Home markası hakkında bilgi edinmek ve ürünlerimizi incelemek isteyen müşterilerimiz  www.medusahome.com.tr adresini ziyaret edebilir” şeklinde konuştu.


Manisa FK, Özköylü'nün görevine son verdiÖnceki Haber

Manisa FK, Özköylü'nün görevine son verd...

Asgari ücret bu hafta belli olacakSonraki Haber

Asgari ücret bu hafta belli olacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar