Mahalle Muhtarı belediye başkanını öve öve bitiremeyince mahalleli tepki gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahalle Muhtarı belediye başkanını öve öve bitiremeyince mahalleli tepki gösterdi
Manisa'nın Sarıgöl İlçesi Kızılçukur Mahalle Muhtarı Hasan Çolak, mahallede yapılan dere temizliği ve mezarlıkta yapılan düzenlemeler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e övgüler yağdırdı. Ergün'den "Efsane Başkan" diye bahseden muhtarın sosyal medya hesabını yorum yağmuruna tutan mahalleliler, yapılan hizmetlerden memnun olmadıklarını ifade ederken, bazı mahalleliler ise güzel dileklerde bulundu.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesi Kızılçukur Mahallesinde dere temizliği ve mezarlıkta bakım çalışması yaptı. Tamamlanan çalışmaların ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınlayan Kızılçukur Mahalle Muhtarı Hasan Çolak, “Köy içerisinden geçmekte olan deremiz şiddetli yağışlardan dolayı dolmuştu. Efsane Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde derelerimiz temizlenmiştir. Mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalleliler muhtara tepki gösterdi

Muhtarın sosyal medya hesabından yaptığı teşekkür paylaşımının ardında bazı mahallelilerin "Teşekkürü kendi adına et" şeklinde yorumlar yaptığı, bazı vatandaşların ise hizmetlerden memnun olmadığını paylaştığı görüldü. Muhtarın paylaşımına bazı mahallelilerin ise destek verdiği görüldü. 


40 derece sıcakta zorlu mesaiÖnceki Haber

40 derece sıcakta zorlu mesai

Traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybettiSonraki Haber

Traktörün altında kalan çiftçi hayatını...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar