İYİ Parti Manisa İl Başkanı belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Manisa İl Başkanı belli oldu
İyi Parti Manisa il Başkanlığı kongresi Kültür Sitesi Lale Salonunda yapıldı. Üç adayın yarıştığı kongrede kazanan isim Ali Zafer İksir oldu.

Kültür Sitesi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen İYİ Parti İl Başkanlığı seçimlerinden zaferle çıkan isim Ali Zafer İksir oldu. Kongreye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, CHP İl Başkanvekili Ali Kuyumcu ve yöneticileri, Gelecek Partisi İl Başkanı Nurten Onutmak ve Demokrat Parti İl Başkanı İdris Mecek, Saadet Partisi il yöneticileri, İYİ Parti İlçe Başkanları ve yönetimleri, STK temsilcileri ve İYİ Partili üyeler katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz; salondaki kalabalığın büyük bir coşku içerisinde 2023 seçimlerine hazırlandığını, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Başbakan ve İYİ Parti’yi iktidar yapmak için dur durak bilmeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Ali Zafer İksir, Erhan Dumlu ve Tunç Önsoy’un yarıştığı seçimlerde 3 aday da coşkulu salona hitap etti. 

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Ali Zafer İksir, Erhan Dumlu ve Tunç Önsoy kongrede kendi listeleriyle yarışan isimler oldu.  597 delegenin oy kullandığı seçimlerde 3 oy geçersiz sayıldı. Av. Ali Zafer İksir 326, Tunç Önsoy 180 ve Erhan Dumlu 88 oy aldı.  Av. Ali Zafer İksir, İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı oldu. 


 

 

Detaylar Geliyor...


Manisa FK’ya Bolu’da soğuk duş 3-1Önceki Haber

Manisa FK’ya Bolu’da soğuk duş 3-1

Şantiye bekçisi inşaat alanında ölü bulunduSonraki Haber

Şantiye bekçisi inşaat alanında ölü bulu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar