İlçelerde Zafer Bayramı ünlü sanatçılarla kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlçelerde Zafer Bayramı ünlü sanatçılarla kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü etkinlikleri Turgutlu, Alaşehir ve Akhisar'da coşkuyla kutlandı. Üç ilçede sahne alan ünlü sanatçılar bayramın coşkusunu ikiye katladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Zeynep Bastık Akhisar'da sahne aldı. Ünlü sanatçı, birbirinden güzel şarkılarıyla Akhisarlıları büyüledi. Alaşehir'de ise konser veren İrem Derici performansıyla göz doldurdu. Binlerce Alaşehirlinin izlediği konserde renkli görüntüler ortaya çıkarken binlerce vatandaş ünlü şarkıcının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Turgutlu'da sahne alan Ceylan Ertem ise kasabalılara unutamayacakları bir Zafer Bayramı gecesi yaşattı. 

Zeynep Bastık, repertuarındaki en sevilen şarkıları Akhisarlı dinleyicileri için seslendirirken, Akhisarlılar, tüm şarkıları tek bir ağızdan söylerdi. İlçe sakinleri cep telefonları ve Türk bayrakları ile şarkılara eşlik etti. 

Alaşehir'de de Üzümlü Kavşak’tan Alaşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde başlayan kortej yürüyüşü Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda tamamlandı. Daha sonra ünlü pop şarkıcısı İrem Derici sahne aldı. Uzun süredir konser özlemi çeken Alaşehirliler İrem Derici ile coşarken sanatçının seslendirdiği 24 şarkıya binlerce vatandaş eşlik etti. 

Turgutlu'da muhteşem bir konsere imza atan ünlü sanatçı Ceylan Ertem'de, ilçe sakinlerinin Zafer Bayramı coşkusunu ikiye katladı. 


Manisa'da ki feci kazada can pazarı 3 ölü 5 yaralıÖnceki Haber

Manisa'da ki feci kazada can pazarı 3 öl...

Manisa’da 3 kişinin öldüğü katliam gibi kazada yürek yakan detaylarSonraki Haber

Manisa’da 3 kişinin öldüğü katliam gibi...

Yorum Yazın

Benzer Haberler