Erdoğan'dan Manisa'da tartışma yaratacak sözler, "Bu namertlere ülke bırakılmasın"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan'dan Manisa'da tartışma yaratacak sözler, "Bu namertlere ülke bırakılmasın"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa mitinginde yaptığı konuşmada, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, “Milletimizin gönül dünyasında artık hiçbir karşılığı olmayan etnik ve mezhebi ayrımcılığı tahrik ederek, kaşıyarak, kabuk bağlamış yaraları tekrar kanatarak, insanlarımızı birbirine düşürmenin peşindeler” dedi. Önümüzü kimse kesemez diyen Erdoğan'ın "Yeter ki bu namertlere bu ülke bırakılmasın" sözleri ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi çalışmaları çerçevesinde Manisa’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye hitap etti. 

Miting alanındaki pankartlara da dikkat çeken Erdoğan, “Bir delikanlı ne yazmış; 'Namazın kazası var, bu seçimin kazası yok, Akhisar' doğru. Ben inanıyorum ki Manisa, bu seçimi kazaya bırakmaz. Seçim gününe kadar durup dinlemeden çalışmaya devam. Durmak yok yola devam. Gönlünün kazanmadığımız tek kişi bırakmayana kadar her bir insanımıza yaptıklarımızı anlatacağız” diye konuştu.

“Önümüzü kimse kesemez, yeter ki bu namertlere bu ülke bırakılmasın”

Türkiye Yüzyılı'nın kapılarını araladıkları bir yılda olduklarını vurgulayan Erdoğan " Kendini gelişmiş olarak tanımlayan kimi ülkeler, asırlardır dünyanın tüm imkanlarını kendi güvenlik ve refahları için kullanırken bizim vaktimizi ve enerjimizi kendi sorunlarımızla harcamaya mahkum ettiler. Bizim milletimize en büyük hizmetimiz, Milli Mücadele'nin ardından kurduğumuz yeni devletimizin ayaklarına vurulan tek parti faşizmi ve geri kalmışlık zincirlerini kırdık. Bu ülkedeki her bir vatandaşımızın anasının ak sütü gibi helal olan hak ve özgürlüklerini dilediği gibi yaşayabilmesini sağladık. Bu ülkedeki her bir vatandaşımızın eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, sanayiden spora her alanda hakkı olan eserlere kavuşabilmesini sağladık. En önemlisi bu ülkedeki her bir vatandaşımızın hem sınırlarımız içerisinde hem de dışarıda güvenle ve huzurla gururla başı dik şekilde dolaşmasını sağladık. Şimdi yeni fırsat. 14 Mayıs inşallah milletim bizlere ‘yürü’ derse biz yine yürüyeceğiz. Bu hizmetlere devam edeceğiz. Biz size inanıyoruz. Allah göstermesin bunların ellerine bu ülke kalırsa ne hale geleceğimizi düşünün. Bunlar emri nereden alıyor? Kandil’den alıyor. Ne diyor bu Bay Bay Kemal, bunlar Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizi öldürdüler. O Selo var ya Selo, Edirne’de cezaevinde. ‘Gelir gelmez Selo’yu çıkaracağız. Evlat katili Apo’yu çıkaracağız.’ Bunlara fırsat verecek miyiz? Öyleyse çok çalışmamız gerekiyor.  Önümüzü kimse kesemez, yeter ki bu namertlere bu ülke bırakılmasın." ifadelerini kullandı. 


Kontrolden çıkan tır yan yattıÖnceki Haber

Kontrolden çıkan tır yan yattı

Manisa'ya kuvvetli sağanak uyarısıSonraki Haber

Manisa'ya kuvvetli sağanak uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar